Van der Sluijs Auto's ZeistOver ons

Al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor alle merken auto’s. Onze monteurs zijn hoogwaardig gecertificeerd en werken met de nieuwste apparatuur. Op deze manier kunnen wij werken aan elke moderne auto. Zelfs elektrische auto’s zijn welkom in onze werkplaats.

Per 1 januari 2018 is Bosch Car Service Zeist aangesloten bij de autobedrijven van Jaco Knoop, onder de naam Van der Sluijs Auto’s Zeist. De Fiat, Alfa en Lancia specialist Ron Houtzager blijft de vertrouwde kracht bij onze garage in Zeist. Hij wordt vanaf heden bijgestaan door Matthijs Mulder.

Specialist in Fiat, Alfa Romeo, Maserati en Lancia

Wist u dat wij ook alle merken leaseauto’s onderhouden? Daarbij zijn wij dé specialist als het gaat om de auto’s van de Italiaanse merken Fiat, Alfa Romeo, Maserati en Lancia.

bosch-car-service-zeist-monteur-ron-houtzager

Collegabedrijven in de regio

Wij zijn onderdeel van een groep autogarages die staan voor 100% persoonlijke aandacht en eerlijk en goed auto onderhoud. Binnen deze groep wisselen wij kennis en kunde uit in het belang van de allerbeste, maar ook snelle service. Onze collegabedrijven zijn Van der Sluijs Auto’s in Driebergen, Garage Remco Linnebank in Houten, de Bosch Car Service garage in Den Dolder en Autobedrijf Vrielo in Nieuwegein.